Aktivteter

 

Nordals Skyttekreds

 

Aktiviter

Juleskydning: Skydes sidste gang inden juleferien. Der skydes på ”sjove” skiver og der udeles præmier til de bedste skytter.


Børneweekend: Weekend i sommersæsonen for børn, hvor der instrueres i skydning, men hvor der også er tid til leg og hygge.


Divisionsturnering: Der konkurreres på hold af 4 personer, imellem foreninger i Als/Sundeved området. Holdene inddeles i divisioner som i f.eks. fodbold og der skydes på skift ud og hjemmekampe.


Klubmesterskab: Der skydes i både sommer og vinter sæsonen om klubmesterskabet. Vinderen i alle klasser findes ved at der i løbet af sæsonen skydes 4 skydninger hvoraf de 3 bedste gælder til konkurrencen som klubmester. Det hele sluttes af med en spændende finale.


Korporations skydning: På denne dag i sommersæsonen kan du konkurrere mod familie eller venner, du skal blot samle et hold på max 5 personer og give holdet et passende navn. Hver person skyder 3 prøve skud og 5 gældende skud på 200 meter og bedste mand/dame vinder en pokal. Har man lyst til mere vil der også være festskydning på 50 meter, hvor der dystes på lidt specielle skiver.

Nordals Skyttekreds

 

Sommer

Oksbølvej 18

6430 Nordborg 

 

Vinter

Nordals Idrætscenter

FORMAND


Frank Hansen

Mobil:  5156 1600


Email:

kontakt@nordals-skyttekreds.dkCopyright © All Rights Reserved