Aktiviteter

 

Nordals Skyttekreds

 

Aktiviteter

Juleskydning: Skydes sidste gang inden juleferien. Der skydes på en skive hvor held spiller en meget stor rolle og alle kan skyde sammen uafhængigt af niveau. Der er præmier til de bedste skytter samt lidt godt til alle.


Divisionsturnering: Der konkurreres på hold af 4 personer, imellem foreninger i Sønderjylland. Holdene inddeles i grupper afhænigt af antallet af deltagene hold og turneringen afsluttes med en finaleskydning. De indledende runder skydes som hjemmekampe.


Konkurrencer: Der er mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer som arrangeres af DGI eller de forskellige foreninger i Sønderjylland. 


Korporations skydning: På denne dag i sommersæsonen kan du konkurrere mod familie eller venner, du skal blot samle et hold på max 5 personer og give holdet et passende navn. Hver person skyder 3 prøveskud og 5 gældende skud på 200 meter og de to bedste hold vinder deltagelse i foreningens årlige hjælperfest / Ølsmagning. Har man lyst til mere vil der også være festskydning på 50 meter og pistol.

Nordals Skyttekreds

 

Sommer

Oksbølvej 18

6430 Nordborg 

 

Vinter

Nordals Idrætscenter

FORMAND


Frank Hansen

Mobil:  5156 1600


Email:

kontakt@nordals-skyttekreds.dkCopyright © All Rights Reserved